Skip to main content

Thuis in de Humanitair en NGO wereld

Al meer dan 25 jaar zijn wij thuis in de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren.

Onze aandacht is altijd gericht op de behoefte van onze reizigers. Zo ook in de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren. Wij zetten onze expertise optimaal voor je in.

Wij zijn specialist in het samenstellen van reizen over de hele wereld. Naast zakenreizen is onze bijzondere focus het bedienen van de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren. Voor de humanitaire gemeenschap organiseren we regelmatig reizen naar minder toegankelijke gebieden waarbij vervoer een uitdaging kan zijn. Door onze gedegen kennis van de reisbehoeften uit de NGO sector bieden wij voor ieder verzoek een passende oplossing. Bovendien werken wij met een groot aantal betrouwbare partner-organisaties. Kortom, jouw reis is bij ons in vertrouwde handen.

Onze ervaren reisadviseurs zetten voor jou graag die extra stap, want ook zij voelen zich betrokken en hebben veel respect voor het humanitaire werk dat je doet. Het is onze missie om met passie en zeer goede kennis van zaken, jou als klant te mogen bedienen.

Onze filosofie

Het leven heeft de nodige uitdagingen. Soms lijkt het ons te overweldigen: de steeds sneller wordende informatiestroom, de vele keuzemogelijkheden en de razendsnelle technologische ontwikkelingen. Met reizen is het niet anders gesteld. Er zijn eindeloze mogelijkheden. Om nog maar niet te spreken over de wijze waarop je een reis kunt vastleggen. Elke mogelijkheid heeft haar eigen voorwaarden en restricties. Kortom, het is een tijdrovende bezigheid om de weg te vinden in een doolhof aan informatie.

Hoe prettig zou het zijn om de complexiteit bij het samenstellen van een reis uit te besteden aan een specialist. Dit bied je niet enkel het voordeel van het verkrijgen van kwaliteit voor jouw reisbudget, maar het bespaart je ook kostbare tijd en middelen, die je beter kunt besteden aan jouw waardevolle projecten. Omgaan met complexiteit is ons vak en wij maken het voor jou graag overzichtelijk!

Persoonlijke aandacht

Zoveel mensen, zoveel verschillen! Geen reiziger en reis zijn dezelfde. Dit is ons uitgangspunt! Met deze filosofie stemmen wij de reismogelijkheden naadloos af op de specifieke wensen van zowel de organisatie als de individuele reiziger. Wij realiseren ons dat de NGO sector te maken heeft met gelimiteerde budgetten. Wij zorgen voor slimme reisplannen, geven je een helder inzicht in de kosten en doen graag samen met jou aan kostenbewaking.

Met expertise en passie ontzorgen wij onze klanten, zodat jij je kunt richten op het werk dat je ‘waar ook ter wereld’ gaat verrichten.

Verwachtingen

“Als ik dit had geweten, dan had ik …” Wij streven ernaar, dat je dat niet hoeft te zeggen. Heb je ooit een reis geboekt, waarbij jij je net te laat realiseerde dat jouw visum verliep voor de reisdatum? Of dat je ontdekte, dat je voor een kleine meerprijs meer bagage had kunnen meenemen, of anderszins van meer flexibiliteit had kunnen genieten, maar dat niemand je dit heeft verteld?

Door onze jarenlange ervaring spelen wij graag in op jouw specifieke wensen. Onze producten en diensten ontwikkelen wij voortdurend en zodanig dat wij altijd een passende oplossing bieden die aan jouw steeds veranderende behoeftes kunnen blijven voldoen.