Skip to main content

Blog: Zakenreis beheer voor bedrijven

Hoe kunnen bedrijven in 2023 hun zakelijke reizen effectief beheren?

De zakenreissector is wereldwijd aan het herstellen van de pandemie. De uitgaven voor zakelijke reizen zullen tegen eind 2023 stijgen tot 1,31 biljoen euro en rond 2026 zal zelfs het niveau van vóór de pandemie overschreden worden. Dit heeft gevolgen voor de financiële processen, omdat er meer onkostendeclaraties moeten worden ingediend en beheerd worden.

Het is belangrijk dat bedrijven de kosten onder controle houden zonder werknemers te frustreren. Het combineren van papieren en digitale bonnetjes kunnen tot ongemakken leiden en uiteindelijk zorgen voor onauwkeurige onkostendeclaraties. Ook zullen er meer onkostendeclaraties moeten worden ingediend, vooral als een zakelijke reis verlengt wordt met een persoonlijke vakantie.

Om de uitdagingen aan te gaan en alles onder controle te houden, is het belangrijk dat bedrijven hun bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren. Een goede solide digitale basis is hierbij van belang.

Automatisering

Smart Business Travel combineert een persoonlijke werkwijze met de nieuwste technologie om snel en kostenefficiënt maatwerk te leveren. Met behulp van geautomatiseerde processen kunnen we nauwkeurig inzicht bieden in de uitgaven van jouw bedrijf

Het hebben van een holistisch inzicht in alle bedrijfsuitgaven wordt van cruciaal belang voor financiële teams in 2023, vooral op enterprise-niveau, waar werknemers op grote schaal tussen verschillende locaties bewegen. Met volledige inzichten in zakelijke reiskosten kan Smart Business Travel meedenken over bepaalde beslissingen en referenties hierover meegeven.Een zorgeloze reis met Smart Business Travel

Smart Business Travel biedt transparantie en real-team inzicht om passend advies te geven over het reisbeleid dat bij jou past. Download voor meer informatie onze brochure of neem gerust contact op met een van onze zakenreis consultants.

Together we are smart!

Ontdek meer