Skip to main content

Onze expertise

Onze aandacht is gericht op de behoefte van onze reizigers in zowel de humanitaire, religieuze en de educatieve sectoren.

Humanitaire reizen

Teams van humanitaire organisaties reizen af naar alle uithoeken van de wereld. Soms onder omstandigheden waarin zij uiterst kwetsbaar of zelfs onveilig zijn. Wij dragen ons steentje bij door altijd paraat te staan met ondersteuning en creatieve oplossingen, die nodig zijn voor de complexe en urgente reisplannen. Wij leveren dagelijkse reisschema’s op maat. Bovendien zorgen wij tegelijkertijd met onze humanitaire tarieven voor jouw kostenbeheersing. Wij weten immers hoe belangrijk het is, dat je binnen de organisatie meer kunt doen met minder geld.

Religieuze reizen

Van grote internationale en regionale religieuze instellingen tot kleine individuele organisaties, wij helpen iedereen graag. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van ondersteuning om onze klanten zo probleemloos mogelijk te laten reizen.

Educatieve reizen

Wij hebben de beschikking over ons geavanceerd online boekingssysteem: SB-Tool, waarmee we in staat zijn alle gewenste reisprogramma’s samen te stellen voor universiteiten en onderzoekinstellingen. Wij zijn bekend met de complexe en uiteenlopende interne structuren in deze sector. En wij hebben de ervaring dat de reizigers zich moeten houden aan processen voor budget goedkeuring. Daarom zorgen wij voor slimme reisplannen en werken we kosteneffectief.